Werkwijze

Bijsterveld Klimaat

Een monteur zal bij u langs komen, om te kijken wat uw wensen zijn en zal hierop een advies geven m.b.t. de installatie.

In samenspraak met u, zal de monteur tot de beslissing komen hoe de montage geplaatst zal worden, zodat uw wensen meegenomen worden. Hierdoor zal de montage voldoen aan uw verwachtingen en kan u tevreden zijn met het eindresultaat.

Wij werken uiterst secuur, netjes en zo goed als stofvrij. Op de meeste apparatuur zit een aansluiting voor de stofzuiger, die wij altijd bij hebben, waardoor de stof tijdens het boren direct wordt opgevangen.

De leidingen worden gelast, waardoor de kans op lekkage significant afneemt in tegenstelling tot wanneer er gewerkt wordt met knelkoppelingen.

De leidingen worden in een goot afgewerkt. Hierin hebben we voor u drie kleuren en een zinken pijp geselecteerd, waar u uit kan kiezen om de afwerking nog netter te maken.

Alle gaten die gemaakt worden, worden weer dichtgemaakt met pur. Op deze manier letten we op alle details tijdens de installatie waardoor de ruimte netjes en geïsoleerd blijft.

De leidingen worden op maat gemaakt en de buitenunit wordt gemonteerd op een beugel met trillingsdempers of op rubberen blokken. Dit zorgt er voor dat u en uw buren geen last hebben van de trilling van de airco.

Bovenstaande zal gebeuren volgens de laatste regels en het reglement van f-gassen. Wanneer de installatie is afgerond en u tevreden bent met het eindresultaat, zal u nog een instructie krijgen van de monteur over het gebruik van de unit en handige tips waar u zelf op kan letten m.b.t. de unit.